Nieuws
Producten
Maatwerk
Landbouwmachines
Voertuigen
Diversen
Over Datapross
Contact
Adresgegevens
Routebeschrijving

 

 

Wij ontwikkelen en produceren besturingselektronica op maat. Wat we vandaag maken kan totaal verschillen van wat we morgen ontwikkelen.


Herman Hallie, Datapross
Over Datapross    
 
sadfasdf2
Over Datapross

Datapross. De essentiŽle factor tussen mens en machine
Vuilniswagen, veegmachine, zoutstrooier, mestinjecteur, opraapwagen, tractor, grasmaaier. Hoe mobiel al deze voertuigen ook zijn, zonder besturingselektronica staan ze aan de kant. Besturingselektronica zorgt dat ze werken. Maar bijvoorbeeld ook communiceren, rapporteren of instrueren. Besturingselektronica is dus de essentiŽle maatwerkfactor tussen mens en machine. Het onderscheidt een machine bovendien van zijn soortgenoten. Sterker nog, prettig bedieningsgemak, integratie met GSM-telefoon en GPS-systeem of mogelijkheden voor planning- en inzetrapportage; ze blijken dikwijls de doorslaggevende factor bij aanschaf. Als u die overtuiging deelt, dan is Datapross uw partner.

Datapross. Maatwerk met meerwaarde
Datapross ontwikkelt en produceert al meer dan 25 jaar mobiele besturingselektronica. Altijd in uiterst nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Daarbij maakt het niet uit of het om grote of om kleine series gaat. Om bestaande of nieuwe machines. Datapross ontwikkelt hard- en software, bouwt een prototype, produceert de elektronica in eigen huis, ontwerpt de bedieningsbehuizing, geeft ondersteuning bij de implementatie en zorgt voor snelle service, opleiding en reparatie. Een geÔntegreerde totaalaanpak die maatwerk met meerwaarde oplevert.

Datapross. Al 25 jaar innovatief
Zoīn dertig mensen, waarvan bijna de helft in ontwikkeling, is dagelijks bezig de bedieningsfilosofie van machinevoertuigen in elektronica te vatten. Klantspecifiek en voertuigspecifiek. Daarbij komt onze uitgebreide kennis u uiteraard zeer van pas. Want ontwikkelen vanuit een brede ervaring, zoals in CAN-bus applicaties en GSM/GPS-toepassingen, werkt in de praktijk meteen efficiŽnt en doelgericht. Zodat u direct profiteert van onze sterk specialistische knowhow en innovatiekracht.

Datapross. Gericht op de toekomst
De sterke individualisering van machines en de toenemende integratie van allerlei systemen vraagt om besturingselektronica met meerwaarde. Met behulp van GPS kunnen strooimachines op vooraf ingestelde routeīs met vooraf ingestelde doseringen de gladheid bestrijden. Opraapwagens in de landbouw registeren meteen hun oogst. Een vuilniswagen genereert volautomatisch gegevens voor een meer doelmatige routeplanning. De mogelijkheden zijn eindeloos en de toekomst moet nog beginnenÖ Met Datapross als partner bent u er klaar voor.